STØTTEGRUPPE

Kontakt os i Danmark

Din besked er modtaget.

Postboks i Gambia

Denne postboks adresse kan benyttes af sponsorerne til at sende småpakker til deres sponsorbørn.

Ingrid Mose er fra 2015 blevet koblet på som ansvarlig/kontaktperson.

Hvis man ønsker at benytte sig af at sende noget til postboksen, kan man bruge følgende vejledning.

Der er mulighed for, at pakken kan følges, til den bliver afhentet på posthuset i Brikama

Anne Grethe Nursery School

Post Box No. 5309

Brikama The Gambia

West Africa

Att: Elevens navn og klasse

Når man sender noget, skal man få en postkvittering på posthuset med kontrol nr. på,

så afsenderen og Post Danmark kan følge det afsendte.
Det er vigtigt, at der efterfølgende skrives en SMS til lærer Yaya,

med oplysning om kontrolnummeret på pakken og navnet på den elev, som pakken er på vej til.

Yaya har tlf. nr. 002206872533

Der opfordre stil, at afsender selv går ind og følger pakken, og når der konstateres, at den er landet på posthuset i Brikama, så sender man en SMS til Yaya igen med besked om, at pakken med følgende kontrolnummer ligger klar til afhentning. Der må gerne samtidigt sendes samme oplysninger til Ingrid:

Ingrid Mose på tlf. 21287698 / mail immosekonen@gmail.com